Looking For Anything Specific?

Çay Fırlattı / Q0on0ntouadhcm : N, afet bölgesi marmaris'teki konuşmasının ardından otobüsü ile ilerlerken kaldırma duran vatandaşlara çay fırlattı!

Çay Fırlattı / Q0on0ntouadhcm : N, afet bölgesi marmaris'teki konuşmasının ardından otobüsü ile ilerlerken kaldırma duran vatandaşlara çay fırlattı!. Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın. Halk,'zede',erdoğan,'zade'!,şimdi,de,yangın,bölgesinde,çay,fırlattı, haberleri orman yangınlarının devam ettiği marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrıda bulunan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, evlerini ve hayvanlarını kaybeden bölge sakinlerine çay fırlattı. Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'da. Konuşmanın ardından çay üreticisi rizelilere çay paketi fırlatan erdoğan'ı dinleyen sevenleri, bu paketleri havada kapmaya çalıştı.

Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Erdoğan yangın bölgesinde vatandaşa çay fırlattı! İki doz aşı olup coronaya yakalanan gençler konuştu: Konuşmanın ardından çay üreticisi rizelilere çay paketi fırlatan erdoğan'ı dinleyen sevenleri, bu paketleri havada kapmaya çalıştı. Erdoğan, marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı.

Aykiri On Twitter Erdogan Marmaris Te Yangin Ile Sarsilan Vatandaslara Cay Firlatti
Aykiri On Twitter Erdogan Marmaris Te Yangin Ile Sarsilan Vatandaslara Cay Firlatti from pbs.twimg.com
Köylerimizde 50 köy evi yapacağız. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak.; 23 temmuz 2021 / siyaset Yoldaki̇ vatandaşlara çay firlatti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğa. Erdoğan, marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, orman yangınlarıyla mücadelesi: Erdoğan, konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Adblock ( reklam engelleme ) yazılımı, videonun açılmasına engel olmaktadır.

Erdoğan, konuşmanın ardından mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı.

Sorusuna böyle cevap vermişti akp'li bir vatandaşın yüz kızartıcı u dönüşü akp genel başkanı, rize'de sel mağduru vatandaşlara çay fırlattı. #erdoğan #çay #marmaris #cumhurbaşkanı #yangın #türkiye #afet #doğalafet #orman #sabotaj. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak.; Erzurum'da suriyeliler pazarcılara saldırdı akp'li şahıs: N, afet bölgesi marmaris'teki konuşmasının ardından otobüsü ile ilerlerken kaldırma duran vatandaşlara çay fırlattı! İncelemelerinin ardından yaptığı konuşmada, toplam 550 konut inşa edeceğiz. Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: Marmaris yanarken tayyip erdoğan vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, afet bölgesi marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı burada cuma namazını kılan erdoğan afette zarar gören acılı vatandaşlara konuşma yaparak bölgede mini bir miting yaptı. Erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak üzere geldiği güneysu ilçesinde konuştu. Cumhurbaşkanı erdoğan, afet böylesi marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı.

Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Akp genel başkanı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının yaşandığı bölgelerden marmaris'te yaptığı incelemelerin ardından bölgede kendisini. Adblock ( reklam engelleme ) yazılımı, videonun açılmasına engel olmaktadır. Köylerimizde 50 köy evi yapacağız. #erdoğan #çay #marmaris #cumhurbaşkanı #yangın #türkiye #afet #doğalafet #orman #sabotaj.

Bir Yil Sonra Deprem Bolgesine Giden Erdogan Yurttaslara Cay Firlatti
Bir Yil Sonra Deprem Bolgesine Giden Erdogan Yurttaslara Cay Firlatti from img.artigercek.com
Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Polis nasıl bir refleksle trak kafayı eğdi ve kafasına yemedi paketi sinirden güldük. Cumhurbaşkanı erdoğan, afet böylesi marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak.; ''fransa'dan almanya'dan bakınca türkiye süper güç'' Erdoğan, konuşmanın ardından mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı. Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı burada cuma namazını kılan erdoğan afette zarar gören acılı vatandaşlara konuşma yaparak bölgede mini bir miting yaptı.

Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle:

Erdoğan, konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmasının ardından sel bölgelerinde yaptığı gibi yine halka çay fırlattı. Yangında hava araçlarının yanında 80 arazöz, 35 tanker, 31 iş makinesi, 176 hizmet aracı. Bir ay sürdü abd'de iki doz corona virüsü aşısı olmasına rağmen hastalığa yakalananlar yaşadıklarını.; Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı incelemelerin ardından. 01 ağustos 2021 pazar 09:12 Erdoğan'ın açıklamasından satır başları şöyle: Erdoğan yangın bölgesinde vatandaşa çay fırlattı! Akp genel başkanı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının yaşandığı bölgelerden marmaris'te yaptığı incelemelerin ardından bölgede kendisini. Akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'e gidip, yangından etkilenen vatandaşlara çay fırlattı. İçinde insan ölen sel suyunda çay demleyin. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı burada cuma namazını kılan erdoğan afette zarar gören acılı vatandaşlara konuşma yaparak bölgede mini bir miting yaptı. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak.;

Erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan vatandaşlara çay. #erdoğan #çay #marmaris #cumhurbaşkanı #yangın #türkiye #afet #doğalafet #orman #sabotaj. Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Erdoğan, konuşmanın ardından mitinge katılan yurttaşlara çay fırlattı. 36 mins · cumhurbaşkanı erdoğan, afet bölgesi marmaris'te yaptığı konuşmanın sonunda yine çay dağıttı.

Hxkq8l6o7o0kim
Hxkq8l6o7o0kim from kronos34.news
Yoldaki̇ vatandaşlara çay firlatti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğa. Bir ay sürdü abd'de iki doz corona virüsü aşısı olmasına rağmen hastalığa yakalananlar yaşadıklarını.; Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, orman yangınlarıyla mücadelesi: Erdoğan, afet bölgesi marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, rize'de şiddetli yağış sebebiyle yaşanan sel ve heyelanlar sonrası incelemelerde bulunmak üzere geldiği güneysu ilçesinde konuştu. Merkel afet bölgesinde muhalefet partili olan eyalet başkanı ile el ele hasar tespit yapar, bizimkisi milleti bir çay için birbirine kapıştırır. Halk,'zede',erdoğan,'zade'!,şimdi,de,yangın,bölgesinde,çay,fırlattı, haberleri orman yangınlarının devam ettiği marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrıda bulunan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, evlerini ve hayvanlarını kaybeden bölge sakinlerine çay fırlattı. Erdoğan, marmaris'te vatandaşlara çay fırlattı.

Halk,'zede',erdoğan,'zade'!,şimdi,de,yangın,bölgesinde,çay,fırlattı, haberleri orman yangınlarının devam ettiği marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrıda bulunan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, evlerini ve hayvanlarını kaybeden bölge sakinlerine çay fırlattı.

Erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın. Marmaris yanarken tayyip erdoğan vatandaşlara çay fırlattı. Erdoğan, konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. Afet bölgesinde vatandaşa yine çay fırlattı burada cuma namazını kılan erdoğan afette zarar gören acılı vatandaşlara konuşma yaparak bölgede mini bir miting yaptı. Polis nasıl bir refleksle trak kafayı eğdi ve kafasına yemedi paketi sinirden güldük. Cumhurbaşkanı ve akp genel başkanı recep tayyip erdoğan, orman yangınlarının devam ettiği muğla'nın marmaris i̇lçesinde yaptığı konuşmanın ardından vatandaşlara çay fırlattı. İki doz aşı olup coronaya yakalanan gençler konuştu: Bak şakası makası yok, çay fırlattı afetzedelerin kafasına. Cumhurbaşkanı erdoğan'ın, orman yangınlarıyla mücadelesi: Halk,'zede',erdoğan,'zade'!,şimdi,de,yangın,bölgesinde,çay,fırlattı, haberleri orman yangınlarının devam ettiği marmaris'te yaptığı açıklamada mağduriyetlerin giderilmesi için yine vatandaşlara çağrıda bulunan akp'li cumhurbaşkanı erdoğan, evlerini ve hayvanlarını kaybeden bölge sakinlerine çay fırlattı. Plan ve yazı evet, doğru rabbimiz'in zamanın herhangi. İçinde insan ölen sel suyunda çay demleyin. Erdoğan sel mağdurlarına çay fırlattı akp genel başkanı ve cumhurbaşkanı tayyip erdoğan afet bölgesi rize'de sel ile sarsılan yurttaşlara çay fırlattı.

Posting Komentar

0 Komentar